Ekspozita për bizneset e reja (Startup) në Ballkanin Perëndimor

Tregoni biznesin tuaj të ri në ekspozitën e parë rajonale virtuale të biznesit dhe inovacionit në Ballkanin Perëndimor

18 shtator 2020

Eksploroni mundësi të reja për investime dhe vendosni marrëdhënie të vlefshme biznesi

Çfarë mund të merrni nëse regjistroheni:

 • Një rrugë drejt tregut global
 • Investime dhe mbështetje të ekspertëve
 • Lidhjet me kompanitë në rajon
 • Një rrjet i bashkëpunëtorëve ekspertë për rritjen e zgjuar të kompanive të reja (startup)
 • Përvoja e fillestareve rajonal unike dhe shtigjet e tyre drejt suksesit

Çfarë mund të merrni nëse regjistroheni:

 • Një rrugë drejt tregut global
 • Investime dhe mbështetje të ekspertëve
 • Lidhjet me kompanitë në rajon
 • Një rrjet i bashkëpunëtorëve ekspertë për rritjen e zgjuar të kompanive të reja (startup)
 • Përvoja e fillestareve rajonal unike dhe shtigjet e tyre drejt suksesit

Regjistroni biznesin tuaj të ri sepse këto mundësi ju presin:

 • Aksesi në VC - Komunikim i drejtpërdrejtë me kompani dhe VC në kabina virtuale, nuk kërkohet hapi i mesit
 • WE Angels - Një grup i sapoformuar i engjëjve të grave të biznesit në Serbi investon në themelueset femra të bizneseve të reja
 • Studio X Ventures - Ndërtues i ndërmarrjeve me bazë në SHBA jep këshilla të rëndësishme dhe investon para për fillimin e një biznesi në tregjet e mëdha
 • Metavallon - A venture capital firm that specializes in early-stage funding of disruptive B2B technology companies, with a functional market-tested prototype and committed founders.
 • Fill Rouge Capital - An investment fund manager whose funds focus on early stage businesses from pre-seed, seed, and Series A rounds of investment.

Showcase your startup

Western Balkan Startup Expo will be LIVE on Friday from 10am CEST – Watch from the Audience!

Përfshihuni!

Exchange important information and experiences with peers, companies, investors, industry and startup leaders

Lidhuni!

Filloni të krijoni marrëdhënie me partnerë, klientë dhe investitorë të mundshëm

Prezanto idenë tënde!

Prezantoni biznesin tuaj të ri në tërë rajonin dhe përzgjedh investimet.

Përfshihuni!

Shkëmbeni informacione dhe përvoja të rëndësishme me kolegë, kompani, investitorë, industri dhe udhëheqës të bizneseve të reja

Lidhuni!

Filloni të krijoni marrëdhënie me partnerë, klientë dhe investitorë të mundshëm

Prezanto idenë tënde!

Prezantoni biznesin tuaj të ri në tërë rajonin dhe përzgjedh investimet.

Western Balkans Startup Expo:

 • Ekipi juaj zgjidh sfidat në ekonominë digjitale
 • Tashmë keni një produkt me minimum të zbatueshëm dhe keni gjeneruar disa shkëmbime biznesi - keni përdorues, raste biznesi ose klientë të pare
 • Problemi që po zgjidhni është i rëndësishëm për tregjet e mëdha
 • Kërkoni investime dhe/ose mundësi për të marrë grante biznesi
 • Ju jeni në kërkim të klientëve, partnerëve potencial në rajon dhe një treg më të madh
 • Ju jeni në kërkim të klientëve, partnerëve potencial në rajon dhe një treg më të madh
Play Video

Questions & Answers

Western Balkans Startup Expo is the go-to virtual “market-place” where startups from the region, investors and companies from international markets meet.

The word is out in investor and business angels’ circles – Western Balkans region has HUGE STARTUP POTENTIAL! The problem lies in accessing investments opportunities.

WBSE provides you with an access to fundamental resources – guidance, exposure and investments – for launching your startup to international markets!

There are 3 pitching events in the WBSE agenda, but only one registration form. What this means for you is that, once you register, our colleague Maja maja@360communit.online will email you an extended version of the form with more questions about you, your team and product.

It’s essential you fill it out immediately because the information provided will help us decide which pitching category to place you in.


Ecosystem pitch: Open for audience. Designed for new and rising startup teams. The jury consist of regional investor groups, startup-oriented organizations members, CEO of well-known companies, prominent startup community members etc…


WeAngels pitch: Closed for audience. Designed for women-led startups. The jury consists of WeAngels members, a newly founded group of female business angels who offer guidance and investments for most prominent diverse startup teams.


Investor Panel pitch: Closed for audience. Designed for investment-ready startups.

Yes. We wont judge you based on your pitching history, but we will have to handpick those startups that made substantial progress in the meantime or pivoted their product into something new and exciting. You will go through the same process of selection as others.

Studio X Ventures invests seed capital for startups relevant for the US market. The investments span from 80.000 to 250.000 dollars. The startup needs to have proven traction and scalability for the US market.

ruza-photo
"What does a startup need to become successful?

Great team, no doubt! But how does it achieve expected results? By collaborating with PROVEN business experts! Sportifico felt that special relationship with the Impact Hub crew from day one.

We feel closer to our goals now more than ever."
Ruža Ilić
Razvoj poslovanja - Sportifico
Untitled-1
"I am interested in startups from the Western Balkans to bring new models to big markets."
Nuno Goncalves Pedro
Serial entrepreneur, VC and Investor
Untitled-1
"Startups are most successful when we as businesses and enabling organizations in the ecosystem contribute together to the application of innovations."
Mila Milenković
Head of digital innovations and applications, Telecom Serbia